-4 °C
9 februari 2010
Bospark Lunsbergen ligt midden in de natuur en is dus ideaal voor wandelaars die rust zoeken.De chalets zijn ruim, keurig netjes en kompleet ingericht. Het restaurant doet wat steriel aan, er hangt weinig sfeer.
Ik kwam er voor rust en heb dat er ook daadwerkelijk gevonden .De bungalow was goed schoon en gezellig ingericht.Ook de bedden waren uitstekend.Ik kom er zeker nog een keer terug.
De chalet en ook het park zagen er keurig verzorgd uit. Het zwembad is wat klein, zeker gezien het aantal plaatsen er op het park zijn. Ook mochten er wat ons betreft iets meer speeltuintjes (uitgebreider) zijn. De ruimte bij de chalets zijn groot genoeg.
Bospark Lunsbergen ligt ideaal voor de wandelaar. Wij waren er met gezin en hond en hebben heerlijk gewandeld (hond mag los lopen). Het Boomkroonpad ligt op minder dan 30 min. lopen. Het park zelf is ruim aangelegd met veel bomen en groen.
Chalets zijn voorzien van alle basis benodigdheden en praktisch ingedeelde kamers.
Vlak voor de kerst gingen wij met twee kinderen (6 + 14 jaar) een paar daagjes in een 'cottage'. We hebben ons prima vermaakt, ook door de sneeuw waardoor alles er prachtig uitziet. De kinderen gingen elke dag zwemmen. De frietjes van de snackbar op onze eerste avond waren zelfs erg lekker te noemen. Onze enige suggestie is om juist bij de slagbomen wat vaker/zorgvuldiger met de sneeuwschuiver schoon te maken, het was er spekglad terwijl het pad naar de receptie wel goed schoon werd gehouden.
wij vinden het daar heel erg goed,wij zijn er met de kerst geweest.Op beide dagen was het eten en de bediening geweldig
Mooi park en prima bungalows. 4 pers een beetje klein. Er lag een dik pak sneeuw, dus het zag er prachtig uit.
ik vond het erg leuk daar.Het was midden in de natuur,de prijs was ook goed te betalenen ik zou er graag nog een keer heenwillen
Een vakantiepark om helemaal tot rust te komen. Onderkomens zijn goed
Nieuw! Het weblog van Zoover met vakantie nieuws, tips, trends en onderzoeken!
Get out of here! ActieRaad hoeveel regen er valt t/m 2 april en win 4 tickets Downunder of Azië
Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?