989.826 beoordelingen - 39.215 bestemmingen - 232.078 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 4.763 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Drenthe > Borger > Vakantiepark Hogenboom Hunzedal*****

Beoordelingen Hogenboom Hunzedal*****

-4  °C

9 februari 2010

Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Hogenboom Hunzedal*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Hogenboom Hunzedal***** in Borger, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Hogenboom Hunzedal***** bij:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

166 beoordelingen van Hogenboom Hunzedal*****

NL (166)

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (11)
Fam. met oudere kinderen (7)
Fam. met jonge kinderen (15)
Vrienden (8)
Fam. met jonge kinderen, Dec. 2006 annemiek , 27-1-2010
Prima

Leuk park er is genoeg te doen. We waren hier met de kerst.

Fam. met jonge kinderen, onbekend JMA, 29-12-2009
Leuk park

Leuk park en echt heel erg veel te doen voor kinderen.
wij hadden een huisje dicht bij het centrum dus was helemaal super.
zwembad was groot genoeg, en in de zomer zal het drukker zijn maar dan kan je ook nog buiten zwemmen.
Eten was goed te doen!

Met partner, onbekend J.BERENDS, 27-10-2009
Onderkomens
heerlijk er even tussen uit

even met zijn tweeen lekker een lang weekendje relaxen, rustig park, lekker zwembad mooie omgeving

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 Willeke, 22-10-2009
Leuk familiepark!

Voor een prima prijs, veel waar voor je geld! Er wordt veel georganiseerd door het animatieteam, voor ieder wat wils. Leuke speeltuinen, mooi zwembad. Personeel is alleraardigst, waar we ook zijn geweest, dus kortom een aanrader!

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 Trea van Oorschot, 11-9-2009
Kinder Vakantie

Wij hebben 11 dagen in een bungalow verbleven, de bungalow was erg donker doordat er maar 1 raam in de woonkamer zat waardoor je bijna de hele dag met het licht aan moest zitten. Dat is naar mijn idee het enige minpuntje. Voor kinderen echt een super park, heel veel te doen en leuke annimatie en ook nog kosteloos. Voor volwassene helaas wat minder te doen vooral in de avond, alleen karaoke en bingo.

Vrienden, Aug. 2009 hummel, 8-9-2009
9,6
super park

we hebben een weekje op Hunzedal door gebracht was helemaal geweldig voor herhaling vat baar

Fam. met jonge kinderen, Sept. 2009 Sprik, 6-9-2009
viel tegen

Wij zijn net terug van een weekje hunzedal maar het is ons tegen gevallen. Onze accomedatie lag helemaal achter in het park we hadden onze hond bij ons waardoor we minstens 10 minuten tot een kwartier moesten lopen naar het winkeltje, zwembad of molshoop. De openingstijden van het winkeltje klopte niet wat er op de informatie stond. Wij waren met twee kinderen van 12 en 7 jaar oud. Vlakbij ons was een quadbaan die was 2 keer los voor een uurtje maar de mini baan was defect. De auto's op het park reden te hard en overal bij ons lag hondenpoep terwijl wij buiten het park onze hond uitlieten.
Er waren ook werkzaamheden naast het park van 08.00 tot 18.00 uur dit was behoorlijk storend als je op vakantie bent de kopjes stonden te trillen in de kastjes.
Het zwembad vonden we wat aan de kleine kant vooral als het wedstrijdbad dicht zat. De laatste avond hebben we het schnitzel/spare ribs buffet gedaan en die was fantastisch.

Fam. met oudere kinderen, Aug. 2009 P Nijhuijs, 25-8-2009
Heerlijk vakantiepark

Zeer kindvriendelijk park, veel te doen, mooie omgeving, vriendelijk personeel. Stacaravan was niet echt goed schoon, eenvoudig maar goed ingericht. Jammer dat wij vlak bij huisdiervriendelijke chalets zaten, waar mensen, tegen de regels in, hun hond los lieten lopen. Ondanks dat zullen wij zeker nog eens terugkomen, we hebben het erg naar onze zin gehad!

Fam. met oudere kinderen, Aug. 2009 Familie Blijleven, 17-8-2009
Activiteiten
Mooie camping in mooie omgeving

De camping was erg goed. We hebben een goede vakantie gehad, met iedere ochtend verse broodjes, vriendelijk personeel en ruime plaatsen.
Het enige minpunt is dat het sanitairgebouw bij het strandveld absoluut geen 5* verdient. Het was er niet schoon en het rook er niet fris, terwijl er iedere dag werd schoongemaakt.

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 Annemarie, 14-8-2009
heerlijke week

Een heerlijke week op Hunzedal gehad. Hadden een chalet met veel schaduw, hadden echter prachtig warm weer dus dan is dat niet zo erg.
Genoeg te beleven voor de kinderen, door het mooie weer ook in de speelplas kunnen zwemmen, neem wel waterschoenen mee als je niet van drassige bodems houdt.
Hadden een wespennest in de tuin, na de melding hiervan stond er binnen 10 minuten iemand klaar om er iets aan te doen.
Heerlijke vakantie gehad !

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?