Vakantiepark Landal Aelderholt** in Aalden Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 8.069 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Aalden > Vakantiepark Landal Aelderholt**

Beoordelingen Vakantiepark Landal Aelderholt**

9 februari 2012

Huisje

Vakantiepark Landal Aelderholt scoort een 8,0 uit 10, op basis van 386 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal Aelderholt**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal Aelderholt** in Aalden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 118 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal Aelderholt** vinden. Je kunt 5 video's van Vakantiepark Landal Aelderholt** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Vakantiepark Landal Aelderholt** met andere accommodaties in Aalden.

384 beoordelingen over Landal Aelderholt**

Wij zijn zeer tevreden
Fam van Slooten
Onderkomens
3-2-2012 Wij hebben erg genoten van ons midweekje aelderholt! Het park is netjes, en de indoor speeltuin is geweldig voor onze jonge kinderen. Ook het zwembad was schoon en viel zeker niet tegen.

Gezinsweekend
middelkoop
Onderkomens
30-1-2012 we heebn een super weekend gehad, erg relaxed met de kinderen en 2 kleinkinderen van 3,5 jaar. we gingen voorheen naar terschelling, maar dat wordt wel erg duur!!!!!!!!!!!!!!! dit was een mooi groot huis en zeer comfortabel

Leuk vakantiepark
Seb
Onderkomens
29-1-2012 Zijn hier een weekendje met familie geweest, leuk niet al te groot Landal park, zaten in een 6 pers. huisje. Eerste indruk was prima, totdat je iets beter keek, zoals bijna altijd was de schoonmaak zeer sober, koffiespetters op de kastjes, vuil onder de prullenbak, stofdraden ect. Iets wat net wat meer aandacht en tijd zo te verhelpen is door de schoonmaak. Vloer en bankstel waren redelijk versleten en eigenlijk toe aan vervanging maar het was toch nog net goed te doen. Het park zelf ziet er net en onderhouden uit, leuk centrum gebouw met grote indoorspeelhal met zeer vriendelijk personeel en een kinderclub zoals het hoort, bezig zijn met de kinderen ipv met elkaar en de ouders aan het werk zetten met hun kroost. Leuk zwembad met voldoende ruimte, helaas geen barretje, dus na een tijdje ben je het er wel zat. Een pakt om naar terug te gaan.

met jonge kinderen, Jan. 2012
Een geweldig park voor kleine kinderen!
Christa Visser
Onderkomens
23-1-2012 Net terug van een weekendje Landal Aelderholt. We waren met 5 volwassenen en 3 kinderen van 6,4 en 3 jaar. Het park ziet er leuk uit. De huisjes zijn vrij ruim opgezet in het groen met veel dieren, waaronder ook eekhoorntjes. De huisjes zijn leuk, maar niet heel ruim. De keuken was wat krap, maar het is te doen. De eerste etage is erg mooi doordat er één hele grote slaapkamer is, incl. ledikantje. Door het indoorspeelparadijs is dit Landal park super leuk voor kinderen. Ze kunnen hier heerlijk spelen en ouders kunnen onbezorgd zitten op het terras in het midden van alle speeltoestellen. Ook was er een leuke kinderdisco. Ook het zwembad was leuk. Het bad zelf net als de meeste andere Landal parken, maar door de mooie glijbaan werd het nog leuker. Een nieuwe glijbaan, die best hard gaat en waar het ineens donker wordt en daarna mooie lichtjes ziet en water over je heen komt. Erg mooi gedaan. Voor een leuk weekendje weg met (kleine) kinderen is dit een ideaal park ook bij slecht weer!

Super leuk voor kinderen
Hanneke
Onderkomens
23-1-2012 Wij zijn net terug van een weekendje aelderholt.
Huisjes (type 8b) zijn wat gedateerd maar wel erg netjes schoongemaakt.
Boven 2 hele ruime slaapkamers, beneden 2 wat kleinere slaapkamers.

De woonkamer is wat aan de kleine kant, vooral in de keuken is het wat dringen als je er met meerdere mensen moet zijn.

Het park zelf ziet er erg netjes uit!
Vriendelijk personeel, net zwembad (alleen erg klein kinderbadje waar niks in te doen is) en het binnenspeelparadijs is echt helemaal geweldig!

Onze kinderen (3 en 5 jaar oud) hebben zich er echt heel erg goed vermaakt!

Wij komen binnenkort weer terug!

met partner, 2012
Verrassend park
ans
Onderkomens
19-1-2012 we boekten een eenvoudige bungalow en kregen een luxe en kregen die omdat hij nog vrij was. zonder bij betalen

Heel leuk park!
van swaay
Onderkomens
23-1-2012 Leuk park, vooral met kleinere kinderen die zich helemaal kunnen uitleven in de indoorspeeltuin en lekker zwemmen in het zwembad!!!
Zeker een aanrader dit park!

Mooi ruim opgezet, maar huisje (8b) errug klein
K_bouckaert
Onderkomens
10-1-2012 Gisteren thuis gekomen van een weekend Aelderholt. We zaten in een 8 persoonshuisje (8b) met 4 volwassenen, 2 kinderen en een baby. Dit was beneden behelpen... Je viel zowat over elkaar heen en moest niet met 2 of meer personen ergens willen zijn. Erg klein. Boven 1 hele ruime slaapkamer en een ruime slaapkamer. Beneden 2 kleine slaapkamertjes. Badkamer gedateerd en douche IN bad. Niet heel handig voor iemand van 72. Het verblijf op het park was verder hartstikke leuk. Vriendelijk personeel en een leuk zwembad met MEGA glijbaan. Ook het indoorspeelparadijs was een succes voor onze dochters van 2 en 5. De bungalows zijn ook heerlijk vrij opgesteld. Een heerlijk grasveld om de bungalow (nr 124) en dat was bij de meeste bungalows zo. Wie weet komen we er nog eens terug, maar dan wel in een grotere bungalow.

met jonge kinderen, 2012
Prima park en erg mooi huis!!
van Stekelenburg-Si...
Onderkomens
9-1-2012 Zijn zojuist terug van landal Aelderholt en het is goed bevallen. De plaza is gezellig (was wel erg druk met het slechte weer), de indoorspeeltuin ideaal met het slechte weer en het huis (Eco) echt geweldig.
Dit soort huizen mogen overal op landal komen te staan. Wat een luxe: 4 slaapkamers en 4 luxe badkamers en een mooi ingerichte woonkamer.

met jonge kinderen, Jan. 2012
Heerlijk park voor jonge kinderen
fam. Groenen
Onderkomens
8-1-2012 Wij hebben een weekend op dit park geboekt in een huisje typd 6k. Een leuke kinderbungalow met speelgoed (o.a. serviesje, houten trein, loopauto, blokken en tafeltje en stoeltjes) en kindervoorzieningen. Het huisje is niet heel groot en de badkamer wat gedateerd, maar het voldeed prima. De ligging van deze bungalows is prima, dicht bij de voorzieningen.
Op het park is een mooie indoorspeelplaats voor kinderen van 0 tot 12 jaar een gezellige bar en een leuk terras. Het zwembad is leuk, maar (vooral het peuterbadje) wat klein voor het aantal bezoekers.
Enige minpuntje vonden wij het inchecken, om half 3 in de rij staan voor de papieren en dan om 3 uur weer in de rij staan voor de sleutel, maar misschien heeft dat ook met de drukte te maken.
Tip: Italiaans restaurant Trivio-del-villaggio in Meppen. (10 min. rijden)

met een groep (13)
alleenreizend (1)