989.826 beoordelingen - 39.215 bestemmingen - 232.078 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 4.751 bezoekers online
Home > Europa > Duitsland > Rheinland Pfalz > Saarburg (Hunsrück) > Vakantiepark Landal Warsberg

Beoordelingen Landal Warsberg

-2  °C

9 februari 2010

6,6
6,4

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal Warsberg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal Warsberg in Saarburg (Hunsrück), geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Landal Warsberg bij:

254 beoordelingen van Landal Warsberg

NL (254)

6,6
6,4

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (32)
Fam. met oudere kinderen (21)
Fam. met jonge kinderen (43)
Vrienden (10)
Groepsreis (1)
Alleen reizend (1)
Fam. met oudere kinderen, Juli 2009 Kamminga, 10-1-2010
Onderkomens
Geweldige vakantiebestemming, prachtige omgeving!

Voor de derde keer naar Warsberg (Saarburg) met het gehele gezin in een luxe 4 pers. stacaravan. Weer twee geweldige weken. Veel gewandeld en de omgeving verder verkend. Aanraders: Cochem, Mettlach, Trier en een dagje naar Frankrijk (stad Metz) en Luxemburg (Schengen). In 2010 natuurlijk weer twee weken geboekt!

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 fam. Heinneman, 2-1-2010
mooiere plekken

voor de mobile home zijn de betere plekken volgens mij van Landal zelf en zou daar dan ook bij boeken want als er iets is kun je het via landal regelen en zij kunnen het meeste regelen omdat het park van hun is en niet van canvas of vancansesoleil.
tussen 518 t/m 540 zijn naar mijn idee de mooiste plekken en 459/ 517 ook wel.
HEt wit gemarkeerde gedeelte op de plattegrond is van een touroperator en staan de caravans en ingerichte tenten. die staan naar mijn idee dichter op elkaar.
Ik vind de camping zelf het meest geschikt voor gezinnen met kinderen tot 8a10 jaar. Er schijnt wel een disco te zijn.

Fam. met jonge kinderen, onbekend wouters, 31-12-2009
Heel mooi park

Wij zijn afgelopen zomer geweest (2009) en hebben het zeer naar onze zin gehad. Wij wilden met onze jonge baby niet te ver van huis en dit was ideaal. Het park is mooi, rustig en groen. Het is groot, dus je zit niet hutje op mutje, genoeg ruimte rondom je huisje. Het zwembad is leuk. We hebben bij het restaurant lekker gegeten. Het winkeltje stelt niet veel voor, maar met de auto ben je binnen vijf minuten beneden aan de berg waar een grote Lidl supermarkt is. Voor kinderen is er veel te doen, mooie speeltuin, animatie, zwembad, rodelbaan.
Met het kabelbaantje naar het dorp is hartstikke leuk. Ook kun je er fijn wandelen.
Kortom genoeg te doen.
Wij waren tot nu nooit meer op een bungalowpark geweest, omdat ons dat totaal niet trekt. Maar nu met baby en dit park: prachtig, rustig en ideaal.

Fam. met oudere kinderen, Aug. 2009 Jack, 31-12-2009
3,9
Onderkomens
Nooit meer in een caravan!

We hadden een 6 pers. caravan gehuurd, maar het was niet veel groter dan een kippenhok! Wij waren met onze twee kids van 13 en 15, en zaten op elkaars lip! Bij de boeking nog gevraagd of de caravan ruim genoeg was en of er veel georganiseerd werd voor tieners en ja hoor natuurlijk zou dit het geval zijn. Nou mooi niet dus! Er was geen klap voor ze te doen. De caravans stonden ook nog eens boven op elkaar, totaal geen privacy en de pech dat er in 'ons straatje' ook nog eens 2 families zaten die enkel konden schreeuwen naar hun niet te temmen kids.... Die dus ook niet anders deden dan heel veel drukte, herrie en stampij trappen. De meeste huisjes staan op mooiere plekken, op een paar uitzonderingen na. De omgeving is schitterend en in het dorp is er genoeg te zien. Boodschappen en lekker eten niet op het park doen, maar beneden in het dorp! We gaan misschien nog eens terug, maar dan in een huisje en midden in het seizoen.

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 fam. Heinneman, 29-12-2009
Mooi Park

Wij zijn in augustus 2009 hier geweest en hebben goed weer gehad.
Wij hadden een sta plaats op de camping.
Ruime plekken, 16 amp. stroom. De camping is erg royaal.
De ene kant kijk je mooi richting saarburg de andere kant van de camping een totaal ander zicht/plaats. Lekker om even te lopen.
Ook zou er evt. een mogelijkheid zijn om een staplaats naast een stacaravan van landal te boeken. Stel je voor dat je met 2 gezinnen bent en de een heeft bijv. een kampeermiddel. Ook de stacaravans staan op royale plekken.
Je kunt hier ontzettend veel doen, fietsen langs de saar, wandelen, Trier, Luxemburg, met de boot een rondvaart, met de trein, roofvogelpark.
activiteiten bij bollo moeten meestal bijbetaald worden voor bijv een placemat maken, zandschilderij... 1 euro tot 2,50.
In het dorp een mooi openlucht zwembad. Wel even doorbijten.... beetje koud wel. de schoonmaak van sanitair, die kon echt wel beter. Schoonmaaksters zaten met de laatste ronde soms gewoon in de auto te kletsen...

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 mats, 25-12-2009
Leuke omgeving, goede service

wij zijn net een weekje terug van het park.

Leuke dingen:

- super vriendelijke service/medewerkers
- leuke omgeving, veel te zien
- Park is zeer rustig, ontspannend
- huisjes voorzien van alle gemakken
- Alles netjes en schoon

Minder leuk:

- Huizen (wij hadden nr 96) zijn opgeknapt, echter erg gedateerd (ijskoude vloeren, muffige lucht, slechte isolatie)
- Er hangt een thermostaat, die na 2 uur uit springt. Dus s'nachts/ in de ochtend wordt je wakker met 14 graden in de kamer, niet echt lekker
- De muizen liepen de hele dag/nacht, je hoorde ze op het plafond
- Eten bij het parkrestaurant... (het blijft een kwestie van smaak), maar wij hebben erg slecht. duur en vet gegeten...

Tips:

- Tanken in Remich (Luxemburg) doen, dat is 23 km verder op. Scheelt enorm qua prijzen
- Eten/shoppen in Trier of Luxemburg
- Trier (en de Dom) zeker de moeite waard om te zien

Met partner, Sept. 2009 Maurice , 17-11-2009
Algemene indruk
Rustige camping in een schitterende omgeving

Op de camping hebben wij 1 week een stacarvan gehuurd van Landal zelf en deze lag op een rustige gedeelte van de camping. De camping is over het algemeen vlak en heeft mooie wandelroutes routes rondom het park. De prachtige omgeving is erg heuvel en bos achtig.

Als je naar Saarburg wilt wat onder het Landal park ligt, dan kan je dit op drie manieren.
1) met de auto (3,2 KM) heuvel op.
2) via de kabelbaan (tot 18.00 uur)
3) te voet (redelijk stijl).

Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 marcel, 12-11-2009
Algemene indruk
perfect wij gan met de zomer weer

het is echt en te geke camping voor jong en oud voor de alle kleintjes is er van alles te doen jongeren en disco groot zwembad beneden veel activiteiten

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 fam uit Raalte, 24-10-2009
leuke week gehad

mooi park de huisjes zijn wat gedateerd
voor de kinderen is er voldoende te beleven zeker het zwembad was zeer geschikt voor de kinderen. de omgeving is er prachtig
het restaurant ziet er goed uit het personeel is vriendelijk

Fam. met jonge kinderen, onbekend Esther, 25-9-2009
Aanrader!

Na járen geleden met mijn ouders naar dit park te zijn geweest, besloten om nu met het eigen gezin naar de warsberg te gaan. En wederom was het een succes! Saarburg en omgeving zijn prachtig!

Wij hadden een 4-persoons stacaravan en dat is goed bevallen. De caravan is met één kleintje goed te doen (bed aan de kant en campingbedje erin) Met meer kinderen is het niet aan te raden vanwege het gebrek aan ruimte.

Park is dus erg fijn, met goede en schone faciliteiten. Persoonlijk vond ik de supermarkt op het park erg prijzig, dus je kunt beter naar de supermarkt onderaan de berg gaan... Deze periode van het jaar is het trouwens heerlijk rustig op het park!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?