Vakantiepark Landal Hochwald*** in Kell am See (Hunsrück) Duitsland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 12.073 bezoekers online
Home > Duitsland > Rheinland Pfalz > Kell am See (Hunsrück) > Vakantiepark Landal Hochwald***

Beoordelingen Vakantiepark Landal Hochwald***

-4  °C

9 februari 2012

8-12pers. onderkomen

Vakantiepark Landal Hochwald scoort een 8,2 uit 10, op basis van 391 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal Hochwald***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal Hochwald*** in Kell am See (Hunsrück), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 260 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal Hochwald*** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Landal Hochwald*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Duitsland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Rheinland Pfalz. Vergelijk Vakantiepark Landal Hochwald*** met andere accommodaties in Kell am See (Hunsrück).

381 beoordelingen over Landal Hochwald***

met partner, Jan. 2012
Typisch gegeten
Peter
Onderkomens
1-2-2012 Het verblijf is er prachtig gelegen, heel kindvriendelijk en er is in de omgeving genoeg te beleven.
Jammer dat het eten niet smakelijk was.
Wij hebben dan ook in het dorp Kell am see gegeten bij Hotel Typisch.
In één woord geweldig!
Al met al een super weekend gehad.

met partner, Jan. 2012
Leuk park, mooie ligging.
vakantieganger
Onderkomens
15-1-2012 Het park is prima, goed onderhouden en kindvriendelijk. De ligging is goed, natuur voor wandelen in de directe omgeving. Luxemburg stad en Trier zijn eenvoudig bereikbaar en zeker de moeite waard om te bezoeken! Op dag van vertrek hebben we een ontbijt gereserveerd in het restaurant. Perfect voor elkaar en zeer gastvrije bediening.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Aanrader Zeker !
Fam. Heuvelmans
Onderkomens
6-1-2012 Mooie week gehad op hochwald en mooi park .
Gaan er zeker nog eens naartoe .
Perfeckt voor de kinderen .
Zeer verzorgd huisje .

Trier is awesome
Fabian
28-11-2011 top locatie wanneer je Trier in wil. Wat een prachtige stad is dat

met een groep, Nov. 2011
Leuk gelegen park
BB
Onderkomens
21-11-2011 Leuk,gezellig park...wij zijn er met een heel rallyteam geweest(ivm rally Hermeskeil) 20 personen in de luxe nieuw ingerichte huisjes,de samenwerking met het park en de op het park gelegen rallyservice was ideaal en erg gezellig,alles perfect geregeld en dan ook voor herhaling vatbaar..het park hebben we als gezin ook al regelmatig bezocht goede vismogelijkheden en heerlijk wandelgebied,goede uitvalsbasis voor uitstapjes,we komen zeker terug.

Fantastische plek
Coby
Onderkomens
19-11-2011 Weer een keer terug op deze plek. Mooi weer (zon) en koud. Park werd opgeschoond door MBO (hoveniers) school uit Nederland. Was een examenklus. Op dat moment last van kettingzagen. Veel huisjes nu een vrij uitzicht. Huisjes voor 12 personen en stacaravans nieuw. Restaurant op park veel te duur! Prijzen buiten park (eten) voor de helft goedkoper. Kijk eens bij HELA in het industriegebied in Hermeskeil, zeer groot winkelcomplex Veel gewandeld. Komen in ieder geval weer terug.

met jonge kinderen, Nov. 2011
Een minpunt, maar verder prima!
ckorbee
Onderkomens
18-11-2011 Wij zijn hier onlangs voor de 2e keer geweest. De eerste keer was ons nl. heel goed bevallen. We hebben de eerste keer geen gebruik gemaakt van de faciliteiten, behalve dan van de shop waar een hele vriendelijke medewerkster in staat. Nu dachten we laten we de brasserie 'ns proberen om uit eten te gaan. Helaas, dat was een domper. Ze lieten ons meer dan een uur zitten met onze kleine van 19 maanden zonder eten en toen daarna beloofd werd dat het binnen 5 minuten zou komen, maar dit nog niet gebeurde zijn we vertrokken. Afhalen is wel goed, maar uit eten gaan daar; nee, dat doen we nooit meer! Gelukkig konden we terecht bij Mike en Claudia van het in Kell am See gelegen Hotel/Restaurant Typisch

met jonge kinderen, 2011
Jeetje, was is dit een mooi park.....
schaap
Onderkomens
7-11-2011 Prachtige ligging, super vriendelijk personeel... alles is top!

met partner, Nov. 2011
Fantastische omgeving en mooie ligging park
A.J. Voorhamm
Onderkomens
11-11-2011 Landal Hochwald gelegen aan de stausee bij Kell am See is een prachtig park in een schitterende omgeving met veel mogelijkheden in de omgeving voor uitstapjes

met jonge kinderen, Nov. 2011
Zeer mooi park
christophe_zutterma...
Onderkomens
4-11-2011 Een zeer kindvriendelijk park, gelegen in een prachtig stukje natuur. Wij zijn er geweest tijdens de herfst en de kleurenpracht is er fenomenaal. Het is de eerste keer dat we voor dit park hebben gekozen maar wij komen er zeker nog eens terug. Het is zeer leuk en mooi wandelen in de buurt (pas op: heuvelachtig!!).
We zaten in een 6EC huisje. Alles is zeer netjes en tiptop in orde.
Voor kinderen is er animatie voorzien (Duitstalig, maar animator is ook Nederlandstalig), gaande van hutten bouwen, stoepkrijten, fakkeltochten (met volwassenen), wandeltochten.
Op zo'n 400 meter van het park is ook een avonturenpark (kletterwald koala) met 2 kinderparcours. Voor de voetbalfans is er ook het 'Boys Mini Soccer'-park, tegenover het Landal-park.

met een groep (10)