-5 °C
9 februari 2010
Heilbachsee is prachtig gelegen in de Vulkaaneifel. Je kunt er prachtig wandelen en fietsen en zoals het zich liet aanzien, ideaal voor gezinnen met kinderen.In de wijde omgeving is veel te zien, natuurliefhebbers en wandelaars komen hier zeker aan hun trekken.De bungalows zijn van alles voorzien en bieden een goede privacy.
Het pak zelf ligt in hele mooie omgeving, de mensen zijn vriendelijk en er is veel te doen voor de kids.Minder is het eten op het park zelf, veel te duur en niet lekker.Ook de huisjes zouden weleens een beetje opgeknapt mogen worden, zowel van binnen als van buiten.Voor de rest super hoor !
Wij zijn met de kerstdagen daar geweest. Er lag sneeuw dus wat wil je nog meer!! Lekker een slee gehuurd op het park dus de kinderen hadden veel lol. Ook de andere activiteiten voor kinderen (kids factory en zwembad) zijn leuk. Ik denk wel dat als kinderen ouder dan 8 jaar zijn het saai zullen gaan vinden.Huisjes zijn goed. Ik moet wel zeggen dat ik het park best nog wel duur vond. Het zijn centerparcs prijzen bij het boeken maar ik vind het geen centerparcs/sunparcs park. Het eten vonden wij goed te eten. Wij zijn dus wel regelmatig op het park een hapje gaan eten met de kinderen.Ook de omgeving heeft veel te bieden maar dan wel weer wat meer voor de oudere kinderen en volwassenen. Je moet nl toch altijd wel een stukje rijden en het is vooral wandelen door steden/dorpjes etc.
we keken net niet uit over een dal, maar een prima plekje.je kon merken dat het park al een poosje niet meer goed onderhouden was voor het overging naar sunparks, maar we hebben het uitstekend naar onze zin gehad.Het zwemparadijs voldoet goed al was het soms wel wat druk in het water.Qua eetgelegenheden moet je ook zelf willen koken. er is niet veel keus... de horeca voldoet voor de persoon die een vakantiegevoel heeft !onze jongen van 13 was al een beetje te oud om van alle activiteiten te kunnen genieten, onze dames van 7 hebben zich meer dan uitstekend vermaakt.
Heel leuk park. De huisjes zijn in orde. Van binnen heel netjes zoals het hoort. Wij hadden gevraagd voor een huisje aan de buitenkant van het park, dit bleek een goede keuze te zijn, omdat je dan anders dan andere huisjes een beetje afgelegen zit. Eten en recreatie zou ik niet op het park zelf zoeken, maar daarbuiten is echt zonde om dit niet te doen. Park is goed kwa huisjes (accomodatie). Maar de rest is ondermaats. Maar daar kom je ook niet voor. Aanraders in de buurt zijn restaurant La Lanterna in Kelberg (Haubtstrasse 50) daar hebben we 4 van de 7 dagen gegeten, en de andere 3 spijt gehad dat we het niet hebben gedaan. In de buurt was de Nurburgring heel leuk om mee te maken. En als je het park verlaat en rechtsaf slaat en dan weer de eerste rechts kom je uit op een heel stel pitorreske dorpjes en omsluitend een heel bijzonder landschap. Al met al echt een aanrader!
Toen wij in Heilbachsee verbleven, toen vonden wij al dat het eigenlijk niet de naam Center Parcs verdiende.Blijkbaar is het nu een B-merk van Center Parcs geworden.
Mooi Park niet spectaculer mooie omgeving en veel dingen te doen in de omgeving.
In de herfst weer eens een weekje in dit park geweest.We blijven ons verbazen over de schitterende omgeving.Een park voor rustzoekers en wandelaars/fietsers.De huizen zijn wat gedateerd maar waren keurig schoon.Het personeel is zeer behulpzaam. We komen hier zeker weer eens terug!
Rustig park, gelegen in een mooie omgeving. Zeer net huisje met alles wat je nodig hebt om comfortabel te verblijven. Overdag vooral de omgeving verkend, 's avonds nog eventjes opfrissen in het zwembad, kortom voor ons een geslaagde midweek.
Het park viel ons niet tegen , voor kleine kinderen is er veel te doen , maar oudere kinderen is er s'avonds weinig tot niks te doen. De huisjes zijn goed , maar de hygiene laat te wensen over dat mogen ze wel wat beter doen. De omgeving is fantastisch en in de buurt zijn er leuke dingen te doen. Zeker nog een keer de moeite waard.
Van 12/10 - 19/10 geweest en dit park is zeker een aanrader. Drie maal uit eten geweest bij Marx ; driemaal fantastisch ! Veel rondgereden en mooie plaatsen in de omgeving bekeken. Zelfs nog aan fietsen bezondigd. Onderschat dat fietsen overigens niet..erg wennen aan de hoogteverschillen.Al met al een heerlijke week gehad in een mooi park met iets te klein zwembad , in een schitterende omgeving!
Nieuw! Het weblog van Zoover met vakantie nieuws, tips, trends en onderzoeken!
Get out of here! ActieRaad hoeveel regen er valt t/m 2 april en win 4 tickets Downunder of Azië
Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?