989.826 beoordelingen - 39.215 bestemmingen - 232.078 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 5.255 bezoekers online
Home > Europa > Duitsland > Noordrijn-Westfalen (Nordrhein-Westfalen) > Kronenburg > Vakantiepark Hogenboom Kronenburger See

Beoordelingen Hogenboom Kronenburger See

-5  °C

9 februari 2010

Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Hogenboom Kronenburger See? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Hogenboom Kronenburger See in Kronenburg , geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Hogenboom Kronenburger See bij:

Aankomst (optioneel)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

87 beoordelingen van Hogenboom Kronenburger See

NL (87)

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (10)
Fam. met oudere kinderen (5)
Fam. met jonge kinderen (16)
Vrienden (2)
Fam. met oudere kinderen, Dec. 2009 Claire, 3-1-2010
Onderkomens
Geweldige huisjes en een prachtige omgeving!

Een geweldige tijd beleeft in een goed verzorgd park en een fantastisch huisje. Wij (3 pers. + hond) hebben gezeten in huisje nummer 10. Het uitzicht is geweldig. Je verblijft in een prachtige omgeving welke prachtige wandeltochten rijk is. De omgeving en het huisje is dan ook erg diervriendelijk. Het huisje zelf voldoet aan alle faciliteiten. De handdoeken en theedoeken kun je apart bestellen, indien je dit niet doet is het aan te raden deze zelf mee te nemen. Daarnaast is het ook aan te raden zelf toiletpapier en washandjes mee te nemen.
In de periode van december tot januari is het heel erg aan te raden om winterbanden aan te schaffen dit omdat er eeb grote hoeveelheid sneeuw kan vallen (min. 50 cm) en de gehele omgeving heuvelachtig is (lees: heel erg stijl!).
Al met al een perfecte vakantiebestemming en een aanrader voor iedereen!

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 M. den Dikken, 1-1-2010
viel een beetje tegen

het viel een beetje tegen, wij hadden een huisje helemaal onder aan de berg, totaal geen uitzicht(bomen) en heel drassig het grasveldje was een modderpoel, moesten best ver lopen naar het meer, en dat was niet alles. Geen aflopende kant voor de kinderen(stonden paaltjes) en erg rommilig en vies bij de ligweide en restaurant.
als je gaat boeken, boek dan een huisje boven aan de berg, dan heb je wel een mooi uitzicht!! verder vriendelijk personeel en lekker en schoon restaurant!!

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2008 Henk van Walsem, 23-12-2009
Onderkomens
Kinderen willen weer terug.

Zijn 2 weken op dit park geweest met 2 kinderen van 5 en 3. Het weer was niet super maar hebben heerlijk kunnen wandelen. Er zijn genoeg plaatsen waar je naar toe kunt als het weer minder is. Bij echt mooi weer kun je naar het meer. Kinderen hebben zich ook er vermaakt bij het `schooltje` (recreatieteam huisje)

Fam. met jonge kinderen, onbekend R. Verhoeven, 27-11-2009
Heerlijke vakantie

In de herfstvakantie zijn we een weekje hier geweest en het was heerlijk! Fijne bungalow, zeer vrienlijk personeel enz. Het enige minpuntje was het zwembad waar het kinderbad en jacuzzi waren afgesloten.

Fam. met jonge kinderen, Okt. 1999 Ria, 26-11-2009
Onderkomens
kronenburg viel niet erg mee

Het komfort in deze huisjes viel ons eigenlijk een beetje tegen, de nachten begonnen kouder te worden, de verwarming was bijna niet te regelen, 's nachts te koud, en in de dag te warm, en de dekbedden waren te dun.
In het zwembad konden de kinderen zich wel vermaken. Omdat het wat minder druk was hadden ze genoeg plaats, ondanks de kleine zwembadoppervlakte.
Voor ons was het niet voor herhaling vatbaar

Met partner, Juni 2009 Familie de Boer, 23-11-2009
Prima vakantie

We hebben hier een herlijke week vakantie gehad. De medewerkers van de receptie waren uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad was niet al te groot, maar het was er meestal zo rustig dat we het voor onszelf hadden en dat was wel lekker. groot pluspunt was de sauna die iedere dag aan het eind van de middag aan stond en gratis te gebruiken was.
Het restaurant was ook goed, 2x heerlijk gegeten. Omgeving ook prachtig.
kortom, een aarader

Fam. met oudere kinderen, Okt. 2009 R. Verhoeven, 6-11-2009
Het was heerlijk!

We zijn net teruggekomen van een weekje Kronenburg en het was zeker voor herhaling vatbaar. Al jaren komen we in de eiffel maar we waren nog nooit hier. Ons huisje (90) was heel gezellig, schoon en ligt op een prima locatie. Ondanks het feit dat het alleen nog vakantie was in België, werd er toch elke dag iets georganiseerd voor de kinderen. Het zwembad is inderdaad aan de kleine kant en daardoor wijken veel mensen uit naar andere baden. Ook het kinderbad en de jacuzzi kon niet worden gebruikt

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 fraanje, 4-11-2009
zeker voor herhaling vatbaar

Wij zijn er in de herftsvakantie geweest en we hebben erg genoten.Het huisje was voor het oog wel schoon,maar o.a.onder de bedden lag nogal wat stof.De verwarming was moeilijk te regelen en we zaten dus ook regelmatig met"zomerkleren" in de kamer.Boodschappen kun je inderdaad goed doen langs de weg naar Junkerrath,maar vlak voor dat je Junkerrath binnen rijd zie je links ook de Lidl .Als je daar heen rijd zie je nog veel meer leuke winkels.Voor het zwemmen zijn we naar Bad Munstereifel geweest,onze ''dames" vonden het zwembad op het park te klein,een heel leuk bad.Vooral voor de allerkleinste is het prachtig.Er zijn 3 baden voor de kleintjes.Echt de moeite waard en is ongeveer 30 min.rijden.Het restaurant vonden wij aan de prijs,vooral de voorgerechten.De animatie was prima,er werd vaak wat leuks georganiseerd.Toen wij thuis kwamen merkte mijn dochter dat ze haar net gekochte knuffel was vergeten,deze is zeer snel(en kosteloos) nagestuurd.Echt super service,we komen zeker een keer teru

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 Vakantieganger, 11-9-2009
Onderkomens
Sfeervolle huisjes op gezellig park

Gezellig familipark in de Eifel. Leuk zwembad vooral geschikt voor kleinere kinderen. Bubbelbad is al tijden buiten gebruik en wordt volgens personeel niet meer gemaakt. Goed en erg sfeervol restaurant. Echt een aanrader om daar een keer gegeten te hebben!
De huisjes zijn erg gezellig en sfeervol ingericht. Hoe hoger de huisnummers hoe hoger je op het park zit. De inrichting is helemaal compleet en het huisje is ruim zat.
Jammer alleen dat het speelhuisje maar beperkt open is. Voor jonge kinderen die nog niet aan animatieteam meedoen is het niet vrij toegankelijk.
Veel te doen in omgeving, maar hou er wel rekening mee dat veel uitjes nog zo driekwartier rijden zijn. Aanrader voor kinderen is Plopsa Coo en Wildpark Daun.
We hebben er leuke herinneringen aan over!

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 Peter Kasbergen , 5-9-2009
Onderkomens
Prima park voor jonge gezinnen.

Leuk vakantiepark voor gezinnen met jonge kinderen.
Huisje: Best ruim (nr. 110, type Z, 6-pers). Handig zijn de planken in de gang voor de lege tassen/koffers. Koelkast, 4-pits elektr fornuis, oven, magnetron. De bedden waren vrij hard, maar niet doorgelegen. Verder een droogrek, schoonmaakspullen incl stofzuiger.
Faciliteiten: Alleen binnenzwembad, ca. 7x20m. Kinderbadje met kleine glijbaan ca. 3x5. Zonnebank en sauna aanwezig, niet gebruikt. Receptie personeel is Duits, spreekt NL. Minimarkt, Supermarkt op 4 km.
Kids: De animatie is in het Nederlands, verzorgd door www.toprecreatie.nl. Er is een Kids Club (groot, incl. ballenbak) met in het seizoen dagelijks knutselen van 10-12, animatiehal, klimrek en groot springkussen bij het terras van het restaurant.
Let op! Het tropisch zwemparadijs in de buurt is niet alleen niet bij de prijs inbegrepen, maar bestaat niet meer. Binnen- en buitenzwembad in Bad Munstereifel is aan te bevelen (wel een half uurtje rijden).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?