-4 °C
9 februari 2010
Wij zijn in het weekend van 22 t/m 25 januari in het hotel verbleven. Iedereen morgen konden we genieten van een heerlijk ontbijt. Dit was super goed geregeld. Het hotel zag er super netjes uit en elke dag kwamen ze je bed op maken ( hoeft niet als je dit niet wilt ) wij konden ook Nederland 2 en RTL 4 ontvangen. De omgeving is iets minder vooral als het erg koud is. Om dan naar het strand te gaan is te koud en voor de rest is er in de omgeving niet heel erg veel te doen. in de zomer is het natuurlijk wel een leuke plek zo dicht aan de zee. Maar wij hebben ons het weekend super kunnen vermaken in het zwembad. Dit zwembad is voor heel jong en oud echt super.
Wij zijn een lang weekend met kerst geweest. Erg leuk park. De parkcenter niet erg groot, maar wel heel erg leuk opgezet. Zwembad ook heel erg leuk.Huisje was schoon en fris en zag er gezellig uit.Genoeg activiteiten op het park. Alleen jammer dat er geen eigen winkel was net zo als bij centerparcs, maar gelukkig hadden we alles bij ons.Vriendelijk personeel. En ook het eten was supergoed.Hebben gebruik gemaakt van de leveringsservice, dit was ook heel goed en snel.wij gaan zekers nog eens terug
Voor een spotprijs een midweekje tijdens de Belgische herfstvakantie naar dit park geweest. Voor ons de eerste keer en we waren aangenaam verrast door het park. We hadden een exclusive 6 persoons villa. Deze was leuk ingericht, maar de woonkamer was iets aan de krappe kant. Leuke omgeving met mogelijkheid tot wadlopen (aanrader).Personeel was erg vriendelijk. Park is niet autovrij, maar daar hebben we weinig last van gehad. We komen later zeker nog eens terug.
Wij hadden een heerlijk fris en schoon huisje.Hebben genoten. Ik vind wel dat de huisjes erg dicht op elkaar ligen, zodat je weinig privacy hebt.Inderdaad jammer dat je voor de supermarkt de auto in moet, maar ze hadden er dus wel werkelijk alles.Lekker veel keus in restaurantjes in de buurt.
Park is ontzettend leuk voor ouders met kinderen. Groot zwembad waar jong & oud zich kunnen vermaken. Veel activiteiten (voor kinderen, ouderen) worden gratis aangeboden.In nabije omgeving zitten leuke restaurants. Grieks & Italiaans restaurant zijn aanraders. Strand is echt voor kinderen aangelegd. Omgeving voor sommige mensen wat saai, maar in onze ogen niet. Omgeving is vergelijkbaar met Groningen. Er is echter voldoende te doen, bijvoorbeeld wadlopen. Voldoende mogelijkheden om fietsen te huren, waarvan volop gebruik wordt gemaakt. In Bremerhaven (half uur rijden) zitten een leuke dierentuin en diverse musea. Ook groot overdekt winkelcentrum. Wilhemshaven is ook dichtbij (zelf niet geweest).In onze ogen echt een aanrader!
Wij zijn hier een week in de kerstvakantie geweest en het was helemaal perfect. Geweldig ruim en schoon 4-persoons appartement met 2 nette badkamers. Voor kinderen veel te doen en ook het zwembad was top. Omgeving wel wat saai, maar daar kwamen we niet voor. Overigens zou ik in de zomervakantie nooit een appartement boeken, omdat het in de zomer wel prettig is om buiten te kunnen zitten (kan wel als je op de begane grond zit). We hadden overigens een appartement met dagelijks ontbijtbuffet. Onbijt was prima. Restaurants vonden we overigens niet geweldig.
Het huisje was schoon, mankeerde wel het een en ander aan, maar werd wel snel opgelost. Wat wij als een groot nadeel vonden is dat het een "open"park was. ZWerd ook nergens op de site van centerparcs vermeld. Niet echt kindvriendelijk. Het entertainment 's avonds was ook matig, zo ook de plaza. Niet wat je als centerparcsgast gewenst bent. Het zwembad niet echt toegankelijk voor als je ietwat slecht ter been bent ivm alle trapjes, Zwembad en omgeving is neit echt schoon. maar verder wel goed. Niet super, maar voldoende. In de buurt zijn wel leuke dingen te doen, maar je moet er eventjes voor rijden of over een goede kaart beschikken waarop alle bezienswaardigheden staan. Ons is het verblijf op dit park tegengevallen doordat er weinig te doen was voor kinderen, geen veilig park (vinden wij) voor kinderen ivm open karakter en we hebben geluidsoverlast gehad. Wel reageerden het personeel hierop door de beveiliging in te schakelen, maar zou niet nodig moeten zijn.
Een midweekje naar dit park geweest. Het is in het geheel goed bevallen. Alles was zeer schoon en netjes. We hadden alleen wat pech met de matrassen en kussens maar dat zal per huisje verschillen. Personeel komt enthousiast over. Het park doet z'n best om iets leuks te doen op de plaza. Zowel op het park als in de directe omgeving kun je goed eten voor een redelijke prijs.In de omgeving is wel wat minder te beleven. Toch moet het mogelijk zijn om je hier een week te vermaken (mits je eigen vervoer hebt en het niet erg vind om een eindje te rijden), onze midweek is in ieder geval prima bevallen.
Het was voor ons de eerste keer dat we bij Sunparks geboekt hadden (2 volwassenen+ 2 kinderen),en ik vind het een ontzettend leuk park met een super leuke subtropisch zwembad,het appartament was netjes en ruim en 2x een douche/wc.Voor de rest kun je in Sunparks uit eten,maar buiten Sunparks heb je nog meer restaurants en bistro's en daar kun je lekker eten voor niet al te veel geld.Dit park is zeker een aanrader voor elke leeftijd !!!
Wij zijn net terug van de meivakantie. Huisjes goed schoongemaakt en verder goed in orde. Wel erg dicht opelkaar. De slootjes die er tussen gegraven zijn, is niet handig; beter bosjes kunnen planten. Maar ze proberen het echt wel leuk aan te kleden. Echter, al die auto's op het park is een ramp; beter: 1 op terrein bij huisje en de rest op parkeerplaats. Zwembad fantastisch, en nooit te druk. Vriendelijk personeel. En ja, men spreekt daar Duits (vreemd hè?). Geen kinderanimatie want de leidster moest auch urlaub haben...... Te zot voor woorden in de meivakantie!Op koninginnedag was het park versierd met oranje balonnen; leuk!! Tja de kust: zelfs de Maasvlakte is nog mooier. Ga er niet heen om eens heerlijk op het strand te liggen (hoezo? waar strand?). De omgeving is weinig inspirerend. En ook Bremerhaven is geen schoonheid. Je kunt je net een weekje vermaken, maar dan is het echt wel: auf nicht wiedersehen! Maar nogmaals: park (en vooral zwembad) vergoedt veel!
Nieuw! Het weblog van Zoover met vakantie nieuws, tips, trends en onderzoeken!
naar Downunder of Azië!Doe mee met de "Get out of here!" prijsvraag en win een droomreis voor 4 personen!
Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?