989.826 beoordelingen - 39.215 bestemmingen - 232.078 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 4.763 bezoekers online
Home > Europa > Duitsland > Neder-Saksen (Niedersachsen) > Bispingen > Vakantiepark Center Parcs Bispinger Heide

Beoordelingen Center Parcs Bispinger Heide

-5  °C

9 februari 2010

Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Center Parcs Bispinger Heide? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Center Parcs Bispinger Heide in Bispingen, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Center Parcs Bispinger Heide bij:

Aankomst (optioneel)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

81 beoordelingen van Center Parcs Bispinger Heide

NL (81)

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (8)
Fam. met oudere kinderen (5)
Fam. met jonge kinderen (14)
Vrienden (6)
Groepsreis (2)
Vrienden, Dec. 2009 J.M., 14-12-2009
6,1
redelijk

park is erg groot. redelijke huisjes. buiten verouderde aanblik. matrassen waren echt aan vervanging toe. uitstapjes gemaakt naar hamburg vooral in decembertijd erg gezellige kerstmarkten. tip: parkeer de auto in harburg en ga vanuit daar met de trein naar hamburg. je stapt midden in het centrum van hamburg uit. groepskaart 5 pers. €8,90 incl. reizen met de metro in hamburg voor een dag. parkeren was gratis. bergen-belsen is erg indrukwekkend.

Vrienden, Okt. 2009 Maaike, 13-11-2009
6,7
Beste centerparcs park?

Wij vonden van de Centerparcs parken die we hebben bezocht deze toch wel één van de beste. Vriendelijkheid is top (beter dan in NL vonden wij), leuke ligging op rijafstand van Hamburg (shoppen!) en bungalow was prima. Bedden krijgen bij Centerparcs alleen nooit goede beoordeling, zo ook deze. Voor een weekendje weg prima, maar prijs kwaliteit wat mij betreft onvoldoende. Voor de prijs vind ik de kwaliteit niet hoog genoeg.

Vrienden, Okt. 2009 Edwin Saman, 25-10-2009
Beste park van CP

Zelf ook CP medewerker maar wat een voorbeeld is dit park zeg! We hadden een 6 persoons VIP EDEN. Prachtig huisje!! We keken uit op een stromend watertje met een soort van "watervalletje". Personeel heel erg vriendelijk! Echt een voorbeeld voor sommige parken..
Dit was de 3e keer bispingerheide en zal zeker niet de laatste zijn

Fam. met jonge kinderen, Sept. 2009 Fam. Meijer, 28-9-2009
geweldig!

Wij zijn net terug van twee weken vakantie in Bispingerheide, en wij hebben genoten. Het huisje was aan de buitenzijde wat gedatteerd en behoeft na onze mening wat onderhoud. Binnenshuis was het wel wat sober, echter alles werkte en was in goede staat. Ondanks dat dit misschien wat negatief klinkt, hebben wij dit niet zo ervaren. Wij zaten in premium cottage nr. 148. Dit was ongeveer 100 meter lopen tot aan de Market Dome. Er zijn plekken op het park waar je veel verder van de Market Dome afzit, waardoor je eigenlijk een fiets zou moeten hebben. Als je een beetje pech hebt zit je zo'n 20 min. wandelen van de Market Dome.
Het park is fantastisch opgezet en je zit midden in de natuur en in het bos. Regelmatig zie je konijntjes, hazen, eekhoorntjes en vogels voorbij komen. Ook de Market Dome is erg gezellig en daar is genoeg te doen voor de kids. Verder vonden wij het eten daar wel goed, echter wel wat aan de prijs, maar goed dat weet je.
Personeel was erg vriendelijk en spontaan.

Fam. met jonge kinderen, onbekend Tamara vd Spek-Krul , 21-9-2009
Mooie omgeving, wel met Center Parcs prijzen

Wij (2 volwassen, 1 baby van 10 maanden) zijn een week naar Bispingen geweest en wij hadden een VIP huisje, nummer 134. De omgeving is schitterend, veel te doen en de dagelijkse boodschappen kunnen gehaald worden bij 2 supermarkten in het dorp Bispingen.

Het huisje is ok. De bedden zijn super (boxspringbedden) en de indeling is ook praktisch. Maar qua onderhoud viel het wat tegen. Vooral bij een Viphuisje mag je qua onderhoud toch wat meer verwachten. Broodjes aan de deur en de krant (Bild) was prettig, net zoals de opgemaakte bedden en het handdoekenpakket.

De prijzen in Market Dome zijn schikbarend. Ga er geen hamburger menu halen, want je betaalt de hoofdprijs voor weinig eten. De friet die wij meekregen was koud, slap en zeker niet voldoende. De hamburgers kon je vergelijken met die van de Mc Donalds.

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 Fam. Verhaegh, 17-9-2009
Onderkomens
Bispingen 2 jaar achter elkaar al prachtig!

Wij zijn net terug van 2 weken vakantie in centerparcs Bispingerheide. Dit is het tweede jaar (achter elkaar) dat we terugkomen hier. Het park is mooi en ruim van opzet. Het huisje wat wij hadden geboekt was net als in ons eerste jaar netjes schoon en opgeruimd bij aankomst. Het interieur is verzorgd maar enigzins sober. Alleen de bank en de matrassen zijn aan vernieuwing toe. Het zwembad is groot, mooi en schoon en datzelfde geldt ook voor de Baluba, centrum en eigenlijk wel voor de rest van het park.
Als tip kunnen we wel aanraden om wanneer u centjes wilt sparen voor uitstapjes en dergelijke om de boodschappen bij de Penny markt in centrum-Bispingen te doen. Tips voor leuke uitstapjes: Wildpark Nindorf, Vogelpark Walsrode, Heidepark Soltau, Schmetterlingenpark Buchholz am nordheide, Luneburg en Celle.
Veel referenties verwijzen ook naar het Serengetipark. Wij vonden dit zelf en voornamelijk het pretpark gedeelte oud, vies en niet meer van deze tijd. Het dierenpark was wel oke.

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 Van Doorn, 15-9-2009
Mooi park.

leuk zwembad en speelgelegenheden voor de kinderen.

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 rudi, 7-9-2009
Onderkomens
Prachtig boomhuis! Leuk park.

Wij boekten één van de twee nieuwe boomhuizen: heerlijke luxe met een geweldige ligging. Voordeel is dat we tevens mooi weer hadden en dus konden relaxen op de bijgeleverde loungebanken op ons terras en loungestoel op het sterrenterras (niet zo geschikt voor hele kleine kinderen). Enige nadeel: we hadden elke dag om de zoveel minuten kijkers/bewonderaars om het huis...
Het park zelf is vrij groen/groot en de Dome best gezellig. Personeel van zowel de bakker als de sportsbar vond ik erg vriendelijk.
De andere huisjes kan ik niet beoordelen maar een boomhuis raad ik van harte aan!!
Tip: het Heidepark Soltau op 10 minuten rijden: een enorm pretpark waar Walibi niet aan kan tippen...!

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 Kelly, 21-8-2009
Activiteiten
TIP boek een nieuw huisje

Ja, inderdaad de huisjes zijn echt aan renovatie toe en dan hebben wij alleen nog maar de buitenkant gezien. Wij hadden een nieuw huisje in zone 9 en dat was helemaal top. Het zijn ruime en mooie huisjes waar nog alles nieuw is. Enige nadeel deze zone ligt ver van de plaza dus fietsen zijn een must zeker met kleine kinderen. Bispingerheide is een groot park, veel huisjes en veel groen. Het zwembad is oke, maar kan niet tippen aan het zwembad in Lac dailette in Frankrijk. Er is vanalles te doen voor de kinderen. Leuk voor een week maar niet langer, dat is meestal met Center Parcs. Bij aankomst zaten er geen hoezen om de kussens van de zitbank in de woonkamer, 1 telefoontje en binnen een kwartier was er iemand om dit te regelen, wij vonden de service dus wel prima. Dus wil je dit park binnenkort bezoeken, wil je een beetje luxe en heb je het geld ervoor over reserveer dan een Eden cottage. Aangezien Centerparcs veel geld durft te vragen mag je ook wel waar voor je geld krijgen toch?

Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 Diana, 20-8-2009
5,6
nooit meer

Op zich is de ligging mooi tussen de bossen. Het groen wordt op het park word goed onderhouden maar om de huisje absoluut niet het onkruid kwam het huisje gewoon binnen en heb dit maar zelf weg gehaald. De parasol die buiten stond was totaal verroest de stenen wat als 'teras' moest dienen lag schots en scheef, je had dus totaal geen plek om lekker buiten te kunnen zitten. In ons huisje was het redelijk schoon maar oud, de kozijnen kunnen zeker wel wat nieuwe verf gebruiken. Het zwembad is te klein voor het aantal gebruikers er was haast geen plek om te kunnen zitten en als je dan eindelijk kan zitten, zit er plotseling een teek in je been. Dus nee nooit meer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?