99x.xxx beoordelingen - 39.858 bestemmingen - 237.004 accommodaties - 13.373 bezienswaardigheden - 6.117 bezoekers online
Home > Europa > België > Luik > Trois-Ponts > Vakantiepark Landal Village les Gottales

Beoordelingen Landal Village les Gottales

16 maart 2010

6,7
Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal Village les Gottales? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal Village les Gottales in Trois-Ponts, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Landal Village les Gottales bij:

Aankomst (optioneel)

49 beoordelingen van Landal Village les Gottales

NL (49)

6,2
Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (20)
Fam. met oudere kinderen (3)
Fam. met jonge kinderen (1)
Vrienden (7)
Alleen reizend (2)
Vrienden, Jan. 2010 Mutsaers, 14-1-2010
Wat een rust!
Prachtig park(je) voor de echte rustzoekers. Schitterend uitzicht, leuke huisjes. Wij hadden nr 15; leuk ingericht en van alle gemakken voorzien.

Vrienden, Sept. 2009 S. Bout, 20-11-2009
Leuk kleinschalig park
Het park is klein (eigenlijk één straat) met schattige vakwerkhuisjes. De huisjes worden goed onderhouden en varieren sterk qua indeling.
De privacy is niet erg groot, maar de sfeer is wel heel goed. Nette ontbijt service, mooie omgeving en een leuke speeltuin.
De bewijzering naar het park is erg slecht.

Met partner, 2009 Johan, 17-11-2009
Geweldig park!
Wij zijn 1 weekend op dit park geweest in oktober 2009. De omgeving en de uitstraling van het park is fantastisch. Wij zaten in huisje nr. 1 (2 personen). Het huisje was gelijkvloers. het is voorzien van alle gemakken. We hebben veel van de omgeving gezien, maar 1 weekend is gewoon te kort. We zullen hier zeker nog een keer terugkomen.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Landal Village les Gott...

Vrienden, Sept. 2009 Dorothea, Indy en Sita, 20-9-2009
Prachtig park voor rustzoekers
Vorige week voor de 2e keer dit jaar Village les Gottales bezocht. Leuk is dat alle huisjes op het park verschillend zijn waardoor het steeds weer een verrassing is. We logeerden in huisje nummer 10. Helaas geen uitzicht op het dal, maar het huisje zelf was top. Geen standaard landal meubillair, maar met smaak ingericht door de eigenaren. Flatscreen, comfortabele zitstoelen, douchecabine, vaatwasser, groot fornuis met oven, 3 ruime slaapkamers met goede bedden. Hulde voor het schoonmaakteam, het huisje was echt heel goed schoongemaakt.
Op het park is weinig te beleven en daarom komen wij er graag. Geen massatoerisme, maar rust en met 3 stappen sta je in het bos. Op loopafstand zit een prima restaurantje met hele aardige bediening, de forel is erg lekker. In trois ponts zit een grote GB die zelfs op zondag open is, in stavelot zit een Lidl. In de omgeving kun je mooi wandelen, er zijn volop gemarkeerde routes. Promenade des Corniches vanuit Brume met uitzicht op Coo is een aanrader.

Met partner, Sept. 2009 Matthieu, 18-9-2009
Onderkomens
Leuk klein park in schitterende omgeving
Erg leuk klein park waarvan de huisjes aan de vallei kant een prachtig uitzicht hebben. Raad dan ook iedereen aan om een huisje aan die kant te pakken en niet aan de bosrand. Op het park helemaal niks te beleven maar daarvoor kom je dan ook naar de Ardennen. In de omgeving zijn nl.tal van uitstapjes mogelijk naar leuke plaatsen en bezienswaardigheden. Dichtbij o.a plaatsje Trois Ponts en Coo. Wij zaten in huisje nr. 35 wat erg goed beviel. Huisjes zijn wel vrij klein waardoor je beter voor 2 pers.een 4 pers.huisje kunt boeken en voor 4 per.een 6 pers.huisje. Het park is ons vooral de prachtige ligging erg goed bevallen en is vooral voor de natuur of rust liefhebbers een absolute aanrader. Indien je gelukkiger wordt van bowlingbanen, midgetgolf en tropische zwemparadijzen kun je beter een ander Landal park boeken...

Alleen reizend, Juli 2009 erik, 8-7-2009
Pracht locatie, veel rust
Prachtige ligging op een heuvel, zeker als je aan de dalzijde zit. Verder is er niets te doen, maar dat weet je vooraf. Heerlijke rust en in de omgeving is er best veel vertier. Malmedy is een leuk stadje, Spa natuurlijk ook.

Met partner, Juni 2009 8-7-2009
Onderkomens
Heerlijk rustig plekje in een prachtige omgeving
Zijn een midweekje naar Gottales geweest in juni. Heerlijk rustig op het park, prachtig huisje (22) aan de dalkant. We hadden nav de beoordelingen op deze site met opzet gekozen voor een iets ruimer huisje (4 persoons huisje voor 2 personen) en dat bleek een goede keuze, de huisjes zijn niet zo groot, maar wel mooi en schoon. Op het park is weinig te doen, maar we kwamen juist ook voor de rust. Activiteiten hebben we wel gezocht in de omliggende plaatsjes. We hebben ook twee wandelroutes gelopen die in de omgeving zijn uitgezet. We dachten dat we redelijk geoefende wandelaars waren, maar lopen in het platte Friesland is toch wat anders dan in de Ardennen... Prachtige routes door de bossen, heuvels, schitterende vergezichten! Het was even zweten op de steile stukken, maar we hebben ervan genoten! De omgeving is ook prachtig, de toeristische trekpleisters als de Grotten van Remouchamps, Coo en Bastogne zijn een aanrader, net zoals het kasteel van Franchimont.

Fam. met jonge kinderen, onbekend Jordy, 1-7-2009
Schitterend gelegen park
Wat een mooi klein parkje. Fantastische ligging en genoeg te doen (Plopsa Coo, Stavelot (zondagsmarkt), tennisbaan, speelweide, aan het bos gelegen etc etc). Heerlijk weer gehad afgelopen weekend. Een beetje regen mocht de pret niet drukken. Behalve dat de huisjes een beetje gehorig zijn is er verder alles prima.

Vrienden, Mei 2009 Dorothea, Indy en Sita, 16-5-2009
heerlijk rustig
Vorige week een midweek naar Gottales geweest. We logeerden in nummer 39, de vierpersoonstoren. De toren was van alle gemakken voorzien, oa vaatwasser en combimagnetron. Op de bovenverdieping waren twee ruime slaapkamers en een extra toilet.
Het park is echt een ideale uitvalsbasis voor wandelaars. Er is bij de receptie een kaart te koop met 17 gemarkeerde routes die prima zijn aangegeven. Het is heerlijk wandelen, je komt geen mens tegen en hoort alleen maar kabbelend water en zingende vogeltjes, wat een RUST. We moeten nog 15 routes lopen, dus we komen zeker nog een keer terug.

Fam. met oudere kinderen, Mei 2009 Wim van den Berg, 10-5-2009
Onderkomens
Echt goede plek voor rustzoekers
Dit vakantiepark is net een soort dorpje. Iedereen zit "op het dorpsplein" tussen de huisjes buiten. Het park ligt prachtig op een heuvel, maar is toch beschut tegen de wind door bos vlakbij. Het park ligt beslist landelijk, maar met nog geen 3km rijden ben je in de bewoonde wereld van Trois Ponts. Heel origineel is de bouwstijl: vakwerk en heel afwisselend. Ondanks weinig voorzieningen (zoals zwembad) is het park beslist een aanrader!

1 2 3 4 5 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?