Vakantiepark Landal Village les Gottales**** in Trois-Ponts België beoordelingen 8.5 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 3.027 bezoekers online
Home > België > Luik > Trois-Ponts > Vakantiepark Landal Village les Gottales****

Beoordelingen Vakantiepark Landal Village les Gottales****

-2  °C

30 januari 2012

Vakantiepark Landal Village les Gottales**** Trois-Ponts

Vakantiepark Landal Village les Gottales scoort een 8,5 uit 10, op basis van 125 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal Village les Gottales****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal Village les Gottales**** in Trois-Ponts, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 236 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal Village les Gottales**** vinden. Je kunt 2 video's van Vakantiepark Landal Village les Gottales**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Vakantiepark Landal Village les Gottales**** met andere accommodaties in Trois-Ponts.

124 beoordelingen over Landal Village les Gottales****

met partner, Jan. 2012
Drama bij Landal in België
Jaap Groen
6-2-2012 We wilden boeken bij dit park. Omdat de weerberichten slecht waren even met het park gebeld of we zonder sneeuwkettingen konden komen. Geen probleem, werd er gezegd. Bij nadering van het park bleek de weg onbegaanbaar. Er was geen strooidienst oid op de laatste paar km en dit is bij het park bekend. Ondanks de winterbanden vastgelopen. Het park gebeld. De parkmanager heeft geweigerd iets te regelen zodat we naar een ander Landal park konden. Zelfs het tel. nr. van een ander park heeft hij ons niet gegeven. Hij stelde voor dat we de auto langs de weg lieten staan en met de bagage verder gingen lopen. Ik kon dat niet serieus nemen en heb nogmaals verzocht om iets voor ons te regelen. Maar hij weigerde weer. Hij had het probleem opgelost en daarmee uit. Als ik verder nog wat wilde moest ik maar contact met Landal in Nederland opnemen. Dit was onmogelijk omdat het na 18 uur was. Er zat niets anders op dan 300 km naar huis terug te rijden! Iets als dit heb ik echt nog nooit meegemaakt.

met partner, 2012
Heerlijke mooie omgeving
selma van dam
Onderkomens
16-1-2012 Fantatisch park en heerlijk rustig. Wij zullen zeker terug gaan!

Heerlijk rustig park
Hoogesteger
Onderkomens
29-11-2011 Wij hebben er 3 fijne dagen doorgebracht, genoten van de rust en mooie omgeving. Er zijn veel wandelroutes dus is het handig om een wandelkaart aan te schaffen. Het huisje (nr17) lag helaas in de schaduw dus hebben we onze stoelen in de speeltuin gezet waar de zon wel de hele middag scheen. Verder was het een gezellig huisje met alles erop en eraan! Een echte aanrader dus!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Landal Village les G...

met jonge kinderen, 2011
Super
dolf
Onderkomens
28-10-2011 schitterende ligging, midden in de bossen!
Mooie huisjes!
Netjes en opgeruimd park!
Geen facililiteiten zoals zwembad, horeca, winkel, oid. Dus als je dit zoekt moet je een ander park kiezen.
als je van natuur houd en op zoek bent naar rust, moet je hier zijn!

met partner, Okt. 2011
Wauw wat een mooie plek!
Corina
Onderkomens
25-10-2011 Een rustig 'sprookjes'park op een prachtige locatie voor iedereen die van bos, rust, leuke dorpjes enz. houdt. De huisjes zijn erg knus, allemaal verschillend naar ik begrijp. Wij hadden een 4 pers. huisje, wel wat gedateerd qua inrichting, maar ik vond het wel passen in de hele setting. Het enige minpuntje aan ons huisje (nr27) vond ik dat de openhaard in de eetkamer zat, wat natuurlijk wel weer een plus is als je veel tijd aan de keukentafel spendeert met spelletjes en lang tafelen enz. Het huisje is ietwat gehorig, maar wij hadden rustige buren dus meer dan wat gelach hoorden we niet veel. . Ook de privacy op je tuinterras is misschien niet optimaal. De grote haard buiten en het uitzicht op de koeien op het weiland maken dat ruimschoots goed overigens!
Kinderen kunnen hier gewoon lekker ravotten in het bos, maar verder geen entertainment.
De omgeving is schitterend! Op een paar honderd meter vind je restaurant Ferme Bodson, erg vriendelijke mensen en goed eten!
Een aanrader!

Heerlijk rustgevend
inge
Onderkomens
15-1-2012 Het park straalt ultieme rust uit.
helaas is er in het park niets te doen wel is het een unieke locatie met een prachtige omgeving.
houd je van wandelen of fietsen of wil je gewoon lekker niks doen dan zit je daar goed.

Prima korte vakantiebestemming
luc
Onderkomens
10-10-2011 Het geschakelde huisje zag er keurig uit, schoon etc. Prima uitvalbasis om leuke activiteiten te ondernemen. Heerlijk rustig gelegen park. Enig puntje van kritiek is dat het huisje wel wat gehorig was. Het is ons in een weekendje (buiten schoolvakanties) uitermate goed bevallen, en overwegen volgend jaar terug te gaan

Pas op voor planning herstelwerkzaamheden!!
charles wessels
Onderkomens
12-10-2011 Mooie omgeving, mooi park. Alleen als wij 's middags terugkwamen van onze buitenactiviteiten waren ze nog steeds aan het schuren en verven met ons buurhuisje. Dat is in al onze dagen zo geweest. Dat heeft een vervelende smet op ons verblijf gedrukt en waar het park niets mee heeft gedaan nadat we hier over hadden geklaagd (verf en schuurresten op ons terras en meubilair). We hebben bij aanvang direkt aangeboden ons huisje te willen wisselen maar dat was niet nodig want er zou rekening mee worden gehouden, niet dus. Dit verwacht ik niet bij een Greenpark. Wij hebben een heel andere indruk gekregen van Landal en dat is niet ten gunste.

Tip: er zijn heel mooie vrijstaande huisjes te huur in deze omgeving van particulieren met prachtige liggingen.

Sfeervol en rustig park
DaJennA
Onderkomens
5-9-2011 Let Gottales is een kleinschalig park met schattige huisjes bovenop een berg, waardoor een mooi panorama. Wij hadden 4-pers.huisje (4B1), met z´n tweeen prima te doen, klein, knus en gezellig en uitzicht over het dal. Voor 4 volwassenen vind ik dit huisje te klein, met kleine kinderen mss wel te doen. De 2-pers. huisjes hebben geen direct zicht op het dal, lijkt mij erg jammer.

Op de receptie en de speeltuin na zijn er verder geen faciliteiten. Omdat er in de omgeving genoeg te doen is, mis je dit ook niet. Er is een wandelkaart te koop met 17 wandelroutes, aanrader. Routes zijn onderweg ook allemaal goed aangegeven. Wij hebben nr. 16 gedaan, 10 km met veel stijgen en dalen en weinig vlak...best pittig met 28 graden!

Het restaurant dat 200 meter verder zit een een beetje boerenschuur/kantineachtig. Op zich wel goed gegeten, hoewel onze kipschnitzel en sate uit de frituur kwamen volgens mij. Maar smaakte wel ok en waren aardige mensen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Heerlijk rustig, prachtige omgeving
dennis
Onderkomens
3-9-2011 een prettige uitvalsbasis voor luxemburg, frankrijk en natuurlijk de omgeving.
Het lijkt meer op een dorpsstraat dan op een park. Geweldig namens ons gezin en de hond

met een groep (3)
alleenreizend (2)