Vakantiepark Landal Domaine Long Pré in Stavelot België beoordelingen 7.0 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 4.337 bezoekers online
Home > België > Luik > Stavelot > Vakantiepark Landal Domaine Long Pré

Beoordelingen Vakantiepark Landal Domaine Long Pré

-5  °C

9 februari 2012

6,2
6,4
Links  enige bungalows, in het midden en rechts de chalets van Domaine Long Pré.

Vakantiepark Landal Domaine Long Pré scoort een 7,0 uit 10, op basis van 241 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal Domaine Long Pré? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal Domaine Long Pré in Stavelot, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 141 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal Domaine Long Pré vinden. Je kunt 2 video's van Vakantiepark Landal Domaine Long Pré bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in België. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luik. Vergelijk Vakantiepark Landal Domaine Long Pré met andere accommodaties in Stavelot.

233 beoordelingen over Landal Domaine Long Pré

met oudere kinderen, 2012
Erg leuke plek
h.ter maat
Onderkomens
4-1-2012 We gaan deze zomer voor de vierde keer naar dit park, omdat we de kleinschaligheid en rust en ruimte erg kunnen waarderen.
De kinderen kunnen gaan zwemmen zo vaak ze maar willen, je kunt er heerlijk wandelen door de bossen en langs de Ambleve richting Stavelot.
Eten hebben we in het restaurant nog niet gedaan, gaan we dit jaar een keer proberen.
De appartementen zijn wel toe aan een opknapbeurt, dwz. likje verf, nieuw interieur en vloerbedekking eruit (stinkt).
De schoonmaak mag wel wat beter.
We denken dat de prijs/kwaliteit verhouding wel in orde is, je kan nou eenmaal niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, toch?
Wij kijken alweer uit naar komende zomer op Domain Long Pre.

met oudere kinderen, Dec. 2011
Geweldige Plek om tot rust te komen!
Fam. Bouwmeester
13-1-2012 Het is een geweldig park, schoon en mooi huisje op een mooie plek
aan een riviertje.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Prima vakantiepark !
peter
Onderkomens
31-12-2011 zojuist terug gekomen uit de ardennen , na veel negatieve berichten te hebben gelezen viel het ons erg mee !
Het huisje was netjes , de mensen vriendelijk en we overwegen er deze zomer weer heen te gaan om ook meer van de omgeving te kunnen zien.
De kinderclub was voor onze zoon van 7 jaar ook heel erg leuk .

met jonge kinderen, Nov. 2011
Goed te doen
beguinness
Onderkomens
1-1-2012 We zaten in een D1, zes persoons. Woningen zijn gedateerd maar wel schoon, en voor die prijs is het goed te doen. Mooie omgeving, vooral als je van rust houdt. Woningen worden op het moment allemaal geschildert en opgeknapt, kan alleen maar beter worden. Wij hebben ervan genoten.

met oudere kinderen
Dit nooit meer
Dotinga
28-10-2011 het huisjes was niet schoon, het plakte allemaal
in de directe omgeving lag afval.
het meubilair is vies
de badkamer is beschimmeld

met partner, Okt. 2011
Landal onwaardig
ad en bep
Onderkomens
9-10-2011 Een Landal onwaardige bungalow en omgeving van de bungalow. De bungalow stonk, badkamer zat vol met schimmel en stonk. Het meubilair was oud en niet helemaal fris.Helaas is de rest van het verhaal het zelfde als max2712. Jammer dat de directie van Landal het zover laat komen en er niets aan doet.

Nooit meer
m.juffermans
Onderkomens
7-10-2011 Een Landal onwaardige bungalow en omgeving van de bungalow. De bungalow stonk, badkamer zat vol met schimmel en stonk, toiletpot zag er niet uit. Het meubilair was oud en niet helemaal fris. Op een van de matrassen zaten bloedvlekken en vlekken van andere lichaamssappen. Het dekbed dat bij het bed hoorde zag er niet veel beter uit. Gelukkig waren wij met z'n twee, dus konden matrassen wisselen. De bekleding van de slaapbank in de huiskamer was gescheurd. Rond de bungalow lag het bezaaid met zwerfaval van vorige bezoekers. Schoenen, sokken, lege blikjes en flesjes enz. kortom het leek wel een vuilnisbelt.
Echt een heel groot verschil met de Landalparken waar wij eerder zijn geweest. Echt niet voor herhaling vatbaar.
Het eten in het restaurant viel heel erg tegen, van de hele maaltijd was alleen het ijsje smaakvol.

Zeker voor herhaling vatbaar
Ronald
Onderkomens
12-9-2011 Wij zijn als stel met 2 honden daar naartoe geweest lekker kunnen wandelen in het bos wat niet ver weg was want we hadden een appartement vlakbij de de brug gereseveerd en wouden op de bovenste verdieping zodat de honden lekker op het balkon konden en als we beneden huisje hadden gehad hadden ze met grondpin en lijn vastgezet moeten worden en dat was geen probleem dus goede service en ja het is geen superluxe huisje maar het is er schoon en zeer goed leefbaar week vakantie gehad en je kan een hoop leuke dingen doen en bezoeken met minder dan een half uurtje rijden

Héél positief meegevallen!
Fam. de Groot
Onderkomens
9-9-2011 Wij gingen een beetje angstig die kant op, na het lezen van alle slechte berichten op deze site i.v.m schooljeugd en schoonmaak, maar we hebben het geweldig naar onze zin gehad en we zouden zo terug gaan!

Het klopt inderdaad dat het drukker is met de jeugd en als je echt voor je rust komt, zouden wij een andere periode aanbevelen, maar wij vonden het geen probleem om af en toe wat gepraat en gelach te horen.

Ons appartementje was verder keurig schoongemaakt, alles werkte en de bedden lagen heerlijk. Wij hebben het park vooral als uitvalsbasis gebruikt om de omgeving te verkennen en zijn vrijwel alleen 's avonds in het appartement geweest. We denken dat het wel te klein is om met de maximale vier mensen te zitten of als je van plan bent alleen op het park te blijven, maar wij zijn dik tevreden en hebben een hele leuke vakantie gehad!

(Het park ligt ruim uit de bebouwde kom, maar met de auto ben je binnen 5 minuten in Stavelot en Trois Ponts, via 'Ravel' ook fietsen en lopen prima)

met vrienden, Aug. 2011
Ideaal voor een bezoek aan de F1
Marjo82
Onderkomens
31-8-2011 Het park is oke. Niet te groot en niet te klein. Huisje welke wij hadden was voor max 6 pers. Met 6 pers gaan is te doen maar wel krap. Huisje was oke op de erg muffe lucht na. Stank kwam je tegemoet bij het binnentreden van het huisje. Verder helemaal in orde. Netjes dat ze bij aankomst de extra Grand Prix toeslag van 70 euro van de rekening hebben afgehaald. Dit was door de reisorganisatie niet aan ons gemeld. Goede uitvalsbasis om het circuit te bezoeken. Op nog geen 20m. rijden van het circuit gelegen.

6,2
6,4