989.826 beoordelingen - 39.215 bestemmingen - 232.078 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 4.751 bezoekers online
Home > Europa > België > Limburg (België) > Zutendaal > Vakantiepark Hogenboom Mooi Zutendaal*****

Beoordelingen Hogenboom Mooi Zutendaal*****

-1  °C

9 februari 2010

6,5
Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Hogenboom Mooi Zutendaal*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Hogenboom Mooi Zutendaal***** in Zutendaal, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Hogenboom Mooi Zutendaal***** bij:

Aankomst (optioneel)

144 beoordelingen van Hogenboom Mooi Zutendaal*****

NL (144)

6,5
6,7

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (16)
Fam. met oudere kinderen (3)
Fam. met jonge kinderen (26)
Vrienden (6)
Groepsreis (1)
Alleen reizend (1)
Fam. met jonge kinderen, apr 2009 Marcia, 9-2-2010
Erg goed!

Wij hebben hier een paar nachten op de camping gestaan. Mooie plaatsen, hele mooie speeltuin voor alle leeftijden. Binnenzwembad is een beetje saai, maar verder wel praktisch. Zeker voor herhaling vatbaar!

Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 martin, 8-2-2010
een mooi park

leuk om voor een paar dagen naar toe te gaan, mooie huisjes, prima voorzieningen

Fam. met jonge kinderen, onbekend Jonker, 11-1-2010
mooi vakantiepark

Mooi park, voor kleine kinderen is er van alles te doen.
Wij waren met z n vieren en hadden een Narvik Chalet voot 6 personen, voor 4 personen is dit een prima chalet.
Knus ingericht, alleen misten wij wel een magnetron of oventje.
De schoonmaak was redelijk.
Wel veel tokkie achtige figuren, maar verder geen last van geluid , zit je er rustig.
Wij gaan zeker nog een keer terug, in de winter.
Maastricht en Hasselt zijn vlakbij.

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 fam. Faber, 7-1-2010
Goed bevallen

Verblijf oud & nieuw - week met vrienden in totaal 3 chalets. De gewone chalets en niet de Narvik (konden we niet via touroperator boeken).
De chalets waren allen relatief nieuw van goede kwaliteit en zeer handig ingedeeld. Er was namelijk ruimte genoeg voor het opbergen van kleren, eten en zelfs toiletspullen. (Wat een simpel kastje op de badkamer niet doet.) Tevoren waren we angstig over de gaskachel, want zeer koud (sneeuw/regen/ijs). Onterecht, want kachel werkte als een dolle, er werd geen kou geleden én alles was binnen no time droog.
Het is natuurlijk niet enorm groot, maar inderdaad door de handige indeling voelde het prima. Eten deden we in shifts van kids of volwassenen en dat ging prima. Chalets liggen dicht genoeg bij elkaar dat je de kids kon melden bij de buren te zitten voor het eten (en dan sloften ze in snowboots & badjas naar de buren als er iets was zoals een knuffel kwijt), zonder dat je direct alles bij elkaar kon zien, want vitrages...

Fam. met jonge kinderen, Nov. 2009 Marianne van Vessem , 22-11-2009
Mooie kindervilla

In november een weekendje in de kindvriendelijk Narvik Villa gezeten met een baby en een 5 en 7 jarige. Het huis (no 307) kijkt uit op het buitenzwembad en de grote speeltuin. Ruime slaapkamers en een kinderspeelkamer met stapelbed. Geen speelgoed aanwezig alleen een hobbelpaard en een traptractor, buiten staat een speelhuisje. Men is nog wel aan het bouwen maarwij hadden er geen last van omdat je binnen zit. Punt ter verbetering het restaurant en de bar mag wat gezelliger aangekleedt worden het ziet er niet erg uitnodigend uit om wat te eten of te drinken. Mooi gelegen in het bos, klein zwembad maar wel kindvriendelijk. Beter verblijven in lente of zomer ivm de faciliteiten.

Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 Anoniem, 22-11-2009
Mooie camping

Zeer geschikt voor kinderen. Er is ook een binnenzwembad, fijn als het slecht weer is. Mooie speeltuin voor kleine kinderen. Uitstekend voor een vakantie in eigen land!

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 Peter Zuid , 10-11-2009
mooi gelegen park.

We zaten met 4 personen en baby in een 6 persoons chalet. Erg knus zo'n houten villa. De slaapkamers zijn zeer ruim en daardoor is de living naar verhouding wat kleiner uit gevallen. Het kan wel maar alles staat wat kort op elkaar. Een nadeel was dat je de entree/voordeur niet kon afschermen met een gordijn of zo. Zodat als je in je nachtgoed of minder naar beneden gaat voor het sanitair je te kijk staat voor de hele wereld. Het dousche was ook wat ondermaats. Een telefooncel achtig gevalletje in de overigens zeer ruime badkamer. Met wat tegelwerk en een glasdeur zou dit veel comfortabeler zijn geweest. Verder qua omgeving zeer aan te bevelen. Wandelpaden en fiets routes zijn perfect aangegeven. Maastricht is slechts 8 km en ook Hasselt is een prachtige winkelstad. Op het park een mooi zwembad en een prima en erg vriedelijk restaurant. De kampwinkel is duur en heeft een beperkt assortiment (of je moet erg van chips houden) maar in Zutendaal is een prima supermarkt.

Fam. met oudere kinderen, Okt. 2009 Familie Siemons + 3 kinde... , 31-10-2009
Fantastisch Rustig Park

Wij zijn hier met de Herstvakantie geweest met 3 kinderen 15, 17, 18 jaar.
Het Park ligt schitterend in het Limburgs Natuurpark.
Valkenburg en Mastricht liggen vlakbij.

De accomodatie was voor ons perfect en deed heel knus aan (Narvik-B)
Het Restaurant was Top en het Personeel op het Park was zeer vriendelijk en gemoedelijk in de omgang.

1 klein minpuntje was het winkeltje, niet altijd open en een beperkt assortiment, maar dit hoeft geen probleem te zij.
Op 5 min in Zutendaal heb je een mooie Delhaize Supermarkt.

Kortom, wij hebben een geweldige week gehad, Mooi Zutendaal/Hoogenboom bedankt hiervoor

Met partner, Okt. 2009 Hans, 26-10-2009
Heerlijk herfst!!

Afgelopen weekend naar Vakantiepark Mooi Zutendaal geweest. Het was schitterend herfstweer, waardoor de mooie houten woningen nog beter tot zijn recht komen. Tijdens het weekend werd een slipjacht met huifkartocht georganiseerd. Echt fantastisch om mee te maken. Zo krijg je een nog betere kijk op de fantastische natuur in de omgeving. De woningen zijn heerlijk comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 Fam. van Dam, 24-10-2009
leuk park

Wij hebben het met zijn vieren prima naar ons zin gehad in een 6 pers.chalet.
Wij vonden het voor 4 personen ruim genoeg. Voor 6 pers. is het naar mijn idee allemaal wel krap. Voor de kinderen is er leuke animatie. Het zwembad gaat pas om open om 13.00 uur en soms om 14.00 uur open en om 19.00 uur sluit het alweer.
Het park heeft is een goede uitvals basis voor een dagje uit. De steden luik, Hasselt, Maastricht, maasmechelen liggen op binnen bereik.

Vrienden, Okt. 2009 Bart Visser, 22-10-2009
Prima park

We waren hier met 7 volwassenen (mannen) in een 12 persoonshuis. Doorgaans hebben we in een 8-persoons huis niet genoeg leefruimte maar dat was hier ruimschoots voor elkaar. Mooi huis met goede voorzieningen en op deze wijze lekker ruim.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?