989.826 beoordelingen - 39.215 bestemmingen - 232.078 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 4.751 bezoekers online
Home > Europa > België > Limburg (België) > Peer > Vakantiepark Center Parcs Erperheide

Beoordelingen Center Parcs Erperheide

9 februari 2010

Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Center Parcs Erperheide? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Center Parcs Erperheide in Peer, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Center Parcs Erperheide bij:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

276 beoordelingen van Center Parcs Erperheide

NL (276)

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (29)
Fam. met oudere kinderen (6)
Fam. met jonge kinderen (58)
Vrienden (12)
Groepsreis (2)
Alleen reizend (1)
Fam. met oudere kinderen, Jan. 2010 D., 5-2-2010
5,9
Een voldoende

Het park is mooi gelegen en in de omgeving is genoeg te doen. Kasteelbrouwerij den dool geweest is een aanrader!
Wij zaten in een 4 p.huis aan de rand van t park. De aanwijzingen om je weg te vinden naar de Market Plaza waren erg onduidelijk. Ons huisje was netjes, maar gedateerd. Bedden waren doorgelegen & de banken waren oud. Bovendien maar weinig plek om te zitten voor 4 volw.
Het eten bij Hardy's was niet lekker, vooral het vlees leek wel uit de vriezer te komen i.p.v. vers. Verder was er weinig keus om gezellig te eten, zonder gelijk aan een buffet te staan.
Het zwembad is mooi aangekleed en het idee is leuk. Enkel hierover ook nog een aantal kritische kanttekeningen:
- De wildwaterbaan eindigt ook wild. Je wordt in een klein bassin tegen de wand aan geduwd. Bij ons was het niet zo druk, maar kan me voorstellen dat als het druk is, dat er gevaarlijke situaties ontstaan. Bovendien eindigt er nog een glijbaan, dus kans op botsingen.
- ontbreken van stenen in het hoofdbad: pijnlijk!

Vrienden, Jan. 2010 willem, 30-1-2010
9,8
Fantastisch

zijn net terug van een midweek Erperheide zeer mooi en schoon huisje,zoals we gewend zijn van center parcs. We komen al meer dan 30 jaar bij CP en hebben echt nog nooit een slecht huisje gehad,kan ook niet begrijpen dat mensen klagen.
Personeel zeer vriendelijk ,eten in het Market Restaurant super goed

Fam. met jonge kinderen, onbekend Annemiek , 27-1-2010
Een superweek gehad

Laten we eerlijk zijn: Center Parcs is gewoon aan de prijs en de huisjes zin nu eenmaal niet groot maar dat weet je voordat je boekt.

Maar wij hebben een heerlijke week gehad. Het huisje was schoon genoeg, zwembad warm genoeg, Baluba spannend genoeg.

Helaas had het veel geregend dus de kinderboerderij leek wel een vijver, maar daar kan Center Parcs ook niets aan doen.

Het enige wat ik heb op te merken is de bedden, echt geen fijne bedden.
Maar ook hier wisten we van te voren dat dit geen succes zou zijn.

Wij gaan zeker nog een keer naar Erperheide toe.

Met partner, Jan. 2010 Rick en Marliena, 23-1-2010
Mooi park, leuk zwembad

Wij zaten een midweek, in een 2ps app(nr 419), welke vlakbij (1 min lopen) de ingang van de Market Plaza lag.
Het app is lekker knus, was goed schoon en de bedden lagen lekker.
Het zwembad is lekker warm. De hot whirlpool buiten was erg lekker!!
Voor kinderen heeft het park veel te bieden, de Baluba is erg leuk.
In de omgeving kan je eventueel naar Weert(neem wel contact geld mee voor de parkeergarages) en Maasmechelen. Tevens is er bij Maasmechelen een leuk shoppingcenter gelegen.

Vrienden, Aug. 2008 kim, 19-1-2010
leuk bungalowpark

We zaten in een 4persoonshuisje. Ontzetten leuk park waar veel te doen is en een leuk zwembad.
Bungalow was goed schoongemaakt en ruim genoeg voor 4 personen.
Midgetgolf was ook erg leuk maar daar mag wel wat onderhoud aan gepleegd worden.

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 pascal, 11-1-2010
5,8
nooit meer !

hebben ook enkele maanden voordien geboekt , en plots na wij betaald hadden alles 350€ goedkoper , brief geschreven en antwoord was , " pech he "!
vind dat dit niet kan , zeker als ze reclame maken "indien u vroeg boekt extra korting" , is boerenbedrog !!
los van deze , hebben we ganse week naar vuurwerk geluisterd tot snachts , 2 keer zonder verwarming gezeten bij -5 buiten ! en slaapkamer stonk en bed was echt versleten !!

is een verouderde park !

zijn geld echt niet waard en vergaane glorie !!

Fam. met jonge kinderen, Nov. 2009 natasja, 15-12-2009
ontevreden

Begon bij bijboeken van halfpensionarrangement.Heb aan de dame aan de telefoon gevraagd of het bedrag bij aankomst betaald mocht worden,dit was geen probleem.2 dagen later een rekeing in de bus dat het bedrag van het arrangement betaald moest zijn op de dag dat ik deze bijboekte!?Was weekend en kon dus niet bellen.Maandag gebeld en was een foutje!Bij aankomst lagen er geen papieren voor ons klaar en liep iedereen als een kip zonder kop rond te rennen.20 minuten later eindelijk de sleutels en de papieren in handen.In het huisje misten we een onderlaken dus weer naar de receptie toe.Kregen we mee.
Het uit eten arrangement was heerlijk.Er was eten in overvloed en allemaal even heerlijk.Alleen het personeel was niet vriendeljk.Ze haalden de borden gewoon onder je neus vandaan als je de laatste hap in je mond had gestopt!
Het huisje tochte aan alle kanten,er was weinig kastruimte om je kleding in op te bergen,recreatieaanbod voor de kinderen was bizar slecht.
NOOIT MEER CP VOOR ONS!

Fam. met jonge kinderen, Nov. 2009 Fam van Doorne, 5-12-2009
Erg leuk park

Wij zijn een midweekje geweest en ik kan alleen maar zeggen het was erg leuk.
Wij zaten in een gerenoveerd huisje en dat was echt helemaal top. Echt niets op aan te merken. Het park is erg leuk zeker voor jonge kinderen. Wat ik wel een min puntje vind is de warmte van het zwemwater deze had opzeker warmer gekund.
Het speelparadijs is in 1 woord super.
Als je geen zin heb om op het park te blijven is het erg leuk om met de auto naar Weert te gaan. Kortom wij vonden het er erg leuk en gaan opzeker nog terug

Met partner, Aug. 2009 Ryan, 24-11-2009
Heel gezellig gehad!

Ik was er in de zomer een week in een 2persoons appartementje. Het was een klein appartement, maar met zn tweeën is het heel knus en ook wel ruim genoeg. Leuk was het kleine keukentje, waar je eigenlijk in de woonkamer stond en dus een gezellig sfeer had. Het was wel jammer dat er zo weinig plaats was om dingen op te ruimen; je kon je spullen er niet echt kwijt, maarja zolang er toch niemand langs komt! Ook het zwembad was supermooi, leuke baden en glijbanen. Het eten was ook heel lekker: bij de italiaan bijvoorbeeld kan je lekker buiten aan het water eten. Ik zou hier zeker een keer terug komen!

Fam. met jonge kinderen, Nov. 2009 grutter, 23-11-2009
Leuk park voor kinderen

Voor 2e keer midweek in dit park, en wederom prima tijd gehad. Baluba is echt fantastische speelplek voor kinderen. Nergens anders zoiets tegengekomen.
Kinderboerderij en speeltuin buiten ook heel leuk en goed verzorgd, al hebben we daar weinig tijd doogebracht. Zwembad mooi, jammer dat kleuterbad dicht was wegens onderhoud. Temperatuur mag wel wat hoger! Zagen behoorlijk wat kleumende kindjes rondlopen.
Kinderhuisje prima, leek net opgeknapt. Laminaatvloer in de kamer, dvd-speler en comfortabele hoekbank. Alleen die keuken-/badkamervloer.... Mag nu echt wel vervangen worden. Badkamervloer erg nat bij het douchen, en geen idee waar we al dat water moesten laten. Geen dweil te vinden. Bedden lagen prima, alleen zat er een rubberhoes (koud!) om de matrassen. Kraakte bij het omdraaien, dus we werden regelmatig wakker. Molton geen overbodige luxe, maar zat niet in lakenpakket. Kinderdisco leuk, Pepetv-shows ook. Prijzen hoog, zoals altijd bij CP. Prima tijd gehad! Komen vast nog terug.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?