-1 °C
9 februari 2010
we zijn een week in village I'Eau d'heure in froid-chapelle geweest. het was een prachtig park en zeer mooi huisjes als je veel van wandelen en fietsen hou is het echt schiterend, het meer was groot en mooi. we hadden geluk met het weer, we hadden een lux huisje met alles drop en draan.. we hebben genoten er van..ik zou er zo weer terug gaan!!!zelf met huis dieren is het groot genoeg. het zwembad is mooi groot...echt een aan rader!!!!
Een week-end verbleven in Landal Eeau d'heure tijdens week-end 1 november. Dit was de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer.De bungalow was licht, ruim en zeer comfortabel. Het personeel aan de receptie was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad vonden onze jongens (13j en 15 j)prima.Er is op cultureel vlak misschien niet zo veel te beleven, maar de natuur maakt dit ruimschoots goed. Het is een uitstekend wandelgebied !Wij komen zeker terug.
wij waren aangenaam verrast toen we aankwamen in het vakantiepark van Landal.De ontvangst was heel vriendelijk en we kregen de nodige uitleg over ons verblijf.De huisjes zijn kraaknet en in heel goede staat.Het park is rustig en kindvriendelijk.Het zwembad is net en er wordt heel veel aandacht besteed aan de hygiene.Dit is zeker voor herhaling vatbaar !!!Er eventjes tussenuit voor een heel aanvaardbare prijs in deze crisistijd.
Wij zijn er in de herfstvakantie geweest, alles was goed, huisje was schoon.Mooie omgeving, lekker rustig, goede animatie.Wij komen zeker nog een keer terug.
Zijn i n herfstvakakantie met 2 gezinnen met kinderen (12 t/m 15) naar dit park geweest. Park en huisjes zijn mooi. Hadden huis met uitzicht op meer. In omgeving weinig te doen. Zijn naar Dinant geweest is bezoek waard. Zijn ook mini europa naar Brussel (1 1/2 uur rijden) geweest. Is wel aardig maar veel te duur (€ 13,- pp).
Park ligt in een mooie omgeving. Restaurant heeft goed eten. Er is ook een pizzeria en snackbar. Huisje 4BL (sauna, bubbelbad, zonnebank,open haard) zag er goed uit. TV heeft ook de nederlandse zenders. Alleen de vloerbedekking was wat vlekkerig. Mooie omgeving om te wandelen. Om te bezoeken: Dinant, Namen met z'n citadel, Mons met een klein centrum, Charleroi is minder en is geen aanrader.Even voor Charleroi is een uitgebreide en mooi supermarkt (champignon) bij de rotonde gelegen onder het viaduct en oprit naar Namen. Tanken in is daar ook goedkoper, scheelt 10 ct/l.
Begin september op dit park geweest in een 6 persoons bungalow met 4 volwasseneInderdaad moet je voor bezienswaardigeheden wat zoeken en soms wat verder rijden. De grotten van Neptunes vind ik geen aanrader. Slechts een klein deel is te bezoeken wegens water te kort. Mijn broer die vorige jaar op dit park zat vertelde hetzelfde. Bungalow was schoon.Verlibhting had wat beter gekunt, veel sfeer licht.Terwijl ik 's avond ook graag een boek lees.De bungalow was ruimbemeten. De supermarkt in Cerfontaine was goed gesorteerd en ik vond hem niet duur. In Nederland betaal je ook bij de ene supermarkt meer dan bij de andere. Ook veel boodschappen gedaan bij andere supermarkten.Receptie op het park deden alle moeite om problemen, kapotte lampje ed. op te lossen.Vriendelijk en Nederlands sprekend personeel waar je altijd met vragen terecht kon.
Zeer rustig en mooi park, met vier volwassenen in het luxe 4pers. bungalow. Alles netjes, schoon en ruim. Van de parkfaci. weinig gebruik gemaakt, we kwamen meer voor de omgeving. Door de weeks was het zwembad lekker rustig en best groot voor Landal. Ook wandelen langs het meer naar de stuw is een aanrader. Park is ruim en zeer netjes, nergens vuil oid.
Net terug van een lang weekend in een luxe 2 persoons huisje, deze zouden nieuw zijn??? Ja, een aantal meubelstukken wel, maar die zijn gewoon bij de oude inboedel weggezet, beetje teveel van het goede. Ook was onze bungalow helaas niet erg schoon, vooral badkamer en wc. Verder was alles goed te doen! Het park zelf ligt prachtig, het is er heerlijk rustig. Maar zoals meerdere mensen aangeven, moet je al snel met de auto op pad, dat is jammer. Ook de dichtsbijzijnde supermarkt is erg duur. Al met al een leuk weekend gehad, maar we hadden meer verwacht van de "nieuwe" luxe 2 persoonsbungalow, dat viel erg tegen. Zonde van je geld! En vraag me af of deze echt zo nieuw waren. Mooi park, maar wij hebben het daar nu wel gezien!
het is een mooi park, mooie huisjes en ruim opgezet. mooi schoon en net park!Omgeving vind ik wel wat saai en bij slecht weer heb je erg weinig in de omgeving.Wij hadden een prachtige week met veel zon dus geen gebruik van zwembad gemaakt en lekker veel aan het meer gezeten en gezwommen.Verder geen negatieve dingen te melden over dit park alleen te stil.
Nieuw! Het weblog van Zoover met vakantie nieuws, tips, trends en onderzoeken!
Get out of here! ActieRaad hoeveel regen er valt t/m 2 april en win 4 tickets Downunder of Azië
Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?